Welkom bij Bar Regular & Jack, de sportsbars en grill in hartje Amsterdam, gelegen vlak naast het Rembrandtplein. Onze sportsbar is 365 dagen per jaar geopend! Geniet van jouw favoriete sportwedstrijden op een van onze 8 grote schermen terwijl je een heerlijk biertje drinkt uit ons brede arsortiment. Tap je graag je eigen biertje? Reserveer dan één van onze biertafels!

ETEN

Bij Regular & Jack werken onze koks met een echte houtskool Josper. Dit is een elegante combinatie tussen een grill en een oven die zorgt voor een heerlijke smaak en een perfecte garing van onze gerechten. Bij Regular & Jack zijn de gerechten de gehele dag te bestellen!

DRINKEN

Wij hebben een breed arsortiment bieren op de kaart, daarnaast maken we verse cocktails en hebben we huisgemaakte ‘frozen cocktails’. Bekijk hier het drankmenu.

SPORT

Geniet van jouw favoriete sportwedstrijden op één van onze 8 grote schermen. Iedere dag zijn er Nederlandse, Europese en Internationale sportwedstrijden te zien bij Regular & Jack. Je kunt bij ons bijna iedere populaire sportwedstrijd zien in een fantastische bar.

WEEKLY SPORTS PLANNING