Disclaimer

Disclaimer voor Regular en Jack Indien u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust per e-mail contact met ons op via info@rb-horeca.nl.

Disclaimers voor Regular en Jack Alle informatie op deze website – www.regularandjack.nl – wordt te goeder trouw en uitsluitend ter algemene informatie gepubliceerd. Regular and Jack geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website vindt (Regular en Jack), is strikt op eigen risico. Regular and Jack is niet aansprakelijk voor verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks te volgen naar dergelijke externe sites. Hoewel wij ernaar streven alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites aan te bieden, hebben wij geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in voor alle inhoud van deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving veranderen en dit kan gebeuren voordat wij de kans hebben om een link die “slecht” is geworden te verwijderen.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites een ander privacybeleid en andere voorwaarden kunnen hebben waarop wij geen invloed hebben. Controleer het privacybeleid van deze sites en hun “Terms of Service” voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Toestemming Door onze website te gebruiken stemt u in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan. Onze Disclaimer werd gegenereerd door de Disclaimer Generator. Update Indien wij dit document bijwerken, wijzigen of aanpassen, zullen die wijzigingen hier duidelijk worden vermeld.